Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text

EcoLucht

Wij zijn de Benelux specialist in fijnstofmetingen en elektrische verwarming. We zijn geïnspireerd door innovaties om CO2 en fijnstof in de lucht te verminderen. Schone lucht is van levensbelang voor ons allemaal! Ecolucht richt zich op 6 duurzame productgroepen:

Rointe elektrische verwarming

Ecolucht werkt voor iedere werkgebied intensief samen met 1 vaste leverancier. Deze exclusieve partnership leidt tot betere kwaliteit, focus en garanties. Voor elektrische convector radiatoren concentreren wij ons op de Spaanse fabrikant Rointe. In aanschafprijs niet de voordeligste producten maar als we overall rekening houden met warmterendement, kwaliteit, service en uw maandelijkse verbruik dan zijn wij uitermate tevreden met Rointe.

Importeur van Knebel infraroodpanelen

Voor infrarood warmtepanelen zijn we de Benelux importeur van de Duitse onderneming Knebel. In aanschafprijs niet de voordeligste producten maar als we overall rekening houden met warmterendement, kwaliteit, service en uw maandelijkse verbruik dan zijn wij uitermate tevreden met Knebel.

Verkoop & verhuur

Er zijn veel klanten die liever onze artikelen huren omdat ze deze maar tijdelijk nodig hebben. U huurt bijvoorbeeld een fijnstofmeter 1 week om eens de luchtkwaliteit te meten op locaties waar u veel verblijft. U huurt bijvoorbeeld een infrarood warmtepaneel of elektrische convector omdat u deze wilt testen of omdat u in de winter extra warmtecomfort wenst.

Woningscan & Montageservice

Ecolucht levert infraroodpanelen, fijnstofmeters en elektrische convectors voor zelfmontage. Wij kunnen ook op locatie langskomen voor service aan huis. Voor grotere investeringen in uw verwarming kunt u ook gebruik maken van onze woningscan. Aan de hand van uw calculaties over uw huidige en nieuwe energieverbruik kunnen we u op maat adviseren. Ook over uw luchtkwaliteit.

Duurzaam ondernemen

Ecolucht doet ook in 2022 weer vele initiatieven om CO2 te reduceren en te compenseren. Als milieuvriendelijk bedrijf voelen wij de inspiratie om voortrekker te zijn met allerlei CO2 besparende initiatieven. Wij participeren bijvoorbeeld in de volgende initiatieven:
  • » Eurohubs: elektrisch vervoer van the last mile bij zendingen naar de binnenstad
  • » Energieadvies voor lager verbruik

Vraag stellen

Elektrische convector in Amsterdam Elektrische convector in Zaandam
Elektrische convector in Purmerend Elektrische convector in Hoorn
Elektrische convector in Alkmaar Elektrische convector in Haarlem
Elektrische convector in Leiden Elektrische convector in Zoetermeer
Elektrische convector in Rotterdam Elektrische convector in Drenthe
Elektrische convector in Utrecht Elektrische convector in Almere
Elektrische convector in Hilversum Elektrische convector in Zeeland
Elektrische convector in Friesland Elektrische convector in Groningen